felyweth Oyunun fan-art görsellerinde farklı dünyaların olduğu bir görsel var. Orbis'den farklı dünyaların gözüktüğü. Umarım oyunda Orbis'den başka dunyalarada geçebiliriz. Ama bu pek mümkün görünmüyor çünkü oyun ana hikayesinde the witcher'da ki gibi dünyaların çakışmasını konu ediniyor. Öte yandan yine fan-art görsellerinde hala "bilinmeyen" tanımında 2 yeni zone var. Water Essence gibi hala oyunda göremediğimiz Essence'lar. Bence zone'lardan birisi su ile alakalı olacak. Yeni güncellemeleri bekliyoruz!
J4UNE Evet, Hytale fan artlarında Orbis'ten bakınca birçok gezegen görülüyor. Hikaye Void işgali ve essence'lar üstüne olsa da, erken erişimde Orbis dışına açılma ihtimali var. Gelişmeler de oldukça hızlı ilerliyor, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz 👀
calaelen Evet haklısın. Oyunda birçok farklı dünya mevcut. Stüdyo oyunun hikayesini genişletmeye başlayınca bu dünyaları da yavaş yavaş görebileceğiz gibi duruyor. Oyunda bulması en zor malzemelerle üretilebilecek Archanist's Workbennch adında en son açabileceğimiz bir çalışma tezgahı var. Bu tezgah sayesinde farklı boyutlara açılabilen portallar (getaway point) üretmek mümkün fakat aynı zamanda bu portalları açan anahtarları da yapmak gerekiyor. Bu gerçekliklere giriş yaptığınız zaman belirli bir süre orada vakit geçirebiliyorsunuz ve kaynak toplayabiliyorsunuz fakat süre bittiğine tekrar kendi gerçekliğinize ışınlanıyorsunuz. HyTürkiye olarak güncellemeleri takip ediyoruz ve gelecek yenilikleri heyecanla bekliyoruz. Su ile alakalı olan zone'u özellikle ben merakla bekliyorum. Deniz altında keşif yapmak harika olurdu.
felyweth calaelen Oyun içinde hala ekli olmayan essence'lar var. Şu anki GATEWAY'ler sadece world gen2 mekanizmasının özelliklerini gösteriyor yani şu anki geçitler sadece önizleme. Bugün yeni bı dungeon gördüm sanırım gerçek boss fight dönecek yakında. Hikaye Gaia'yı kurtarma üzerine olcak gibi. Minecraft gibi farklı boyutlara görebiliyoruz ama süreli ve bidaha aynı alan olmuyor. Umarım yakında yeni bir boyut kavramı eklerler ve istediğimiz gibi portallar ile gidip gelebiliriz.